U bent hier

TopTen.be in een nieuw kleedje

TopTen.be, de website met de meest energiezuinige producten in België, heeft vandaag een nieuwe look gekregen.

 

Via TopTen.be kan je snel en gemakkelijk de beste en meest milieuvriendelijke producten en diensten vinden voor huis en kantoor. Niet enkel huishoudtoestellen als koelkasten, diepvriezers en droogkasten, maar ook bijvoorbeeld tv's en pc-schermen, auto's en groene stroom. Alle producten op de site hebben een laag energieverbruik en een beperkte impact op het leefmilieu. De beste kwaliteit tegen een redelijke prijs.

 

De TopTen-lijsten worden onafhankelijk en transparant opgesteld op basis van tests uitgevoerd door erkende instellingen, op nationale en internationale verklaringen over goederen, op labels of aanwijzingen van de producent die overeenstemmen met de nationale of internationale regels. Wij geven aan welke tests, selectiecriteria, metingen, labels, evaluaties en wegingen zijn gebruikt. Voor elk type toestel is ook een pagina met selectiecriteria beschikbaar.

 

In eerste instantie kreeg de site enkel een frisse look. Maar in de toekomst kan de website ook uitgebreid worden met nieuwe producten, en met links naar retailers zodat je onmiddellijk het gewenste product kan aankopen.